top of page

SERVICES DIE WIJ AANBIEDEN

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen

PRIVÉ LIMOCHAUFFEUR

Bent u geïnteresseerd in een transportservice met jarenlange ervaring? We zorgen ervoor dat u dag en nacht de beste service krijgt. Onze Privé limochauffeur diensten onderscheiden zich van de rest door onze consistentie, betrouwbaarheid, communicatie en kwaliteit. Al onze werknemers zijn zeer bekwaam, dus tevredenheid is gegarandeerd.

FEESTVERHUUR GROEPSLIMO

Het transporteren van A naar B is voor ons niet alleen een opdracht, het is voor ons ook een kans u een prettige reis te bezorgen. Dat is wat we voor ogen hebben met onze Feestverhuur groepslimo dienst. We vinden het belangrijk dat uw reis niet alleen zorgeloos is, maar ook een plezier is. Vraag het ons en we doen ons best u het resultaat te bieden waar u naar op zoek bent, voor een gunstige prijs en met een uitstekende service. Contacteer ons voor meer informatie of om uw plekje te reserveren.

OPHALEN EN AFZETTEN BIJ VLIEGVELD

We hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van Ophalen en afzetten bij vliegveld diensten. Wij garanderen dat u stipt en op een comfortabele manier aankomt op uw bestemming. We zijn trots op al onze voertuigen en doen er alles aan om u naar elke locatie in Zwolle en omstreken te brengen, hoe slecht het verkeer ook is. We investeren de nodige tijd in communicatie en voorbereidingen zodat we u een veilige aankomst kunnen garanderen. Bel gerust voor meer informatie of om een reservering te maken.

Onze services: Onze services
bottom of page